maualuga-iila PVC maamora luga mamanu panels

I le lalolagi o mamanu totonu, o le tumau i luma o faiga e taua tele.maualuga-iila PVC maamora luga o pepa mamanu.O nei papa maamora UV o le a suia le auala tatou te mafaufau ai e uiga i totonu.

 acdv (4)

Faia mai mea maualuga PVC, o nei maamora i luga o le mamanu o laupepa e le gata ina umi ma umi, ae faʻapitoa foi.O le fa'ai'uga maualuga e fa'aopoopoina ai se pa'i o mea taugata i so'o se potu, a'o le fa'ata'ita'iga moni maamora e aumaia ai le matagofie e le tumau i so'o se sitaili totonu.

 acdv (3)

O se tasi o mea sili ona lelei o nei papa maamora UV o le faigofie o le faʻapipiʻiina.Faatasi ai ma se lagolago faʻapipiʻi faigofie, latou te pipii faigofie i soʻo se mea, ma avea ai ma se auala taugofie e suia ai se potu.Pe e te manaʻo e faʻaopoopo se paʻi o le faʻapitoa i lou potu malolo, fatuina se puipui matagofie faletaele poʻo le aumaia o se faʻamaeʻa faʻamaeʻaina i se avanoa faʻapisinisi, o nei papa maamora i luga o le mamanu o le fofo sili lea.

 acdv (2)

I le faaopoopo atu i le matagofie, o nei pepa maamora PVC luga o le mamanu e matua aoga foi.O latou mea e le susu ma le maoa'e e mafai ona lelei mo le fa'aoga i nofoaga e feololo ai tagata e pei o umukuka ma faleta'ele.E faigofie fo'i ona fa'amama, e na'o le solo vave i se ie susu e fa'atumauina lelei o latou foliga. 

Ae masalo o le itu pito sili ona manaia o nei faʻailoga maualuga i totonu o totonu o lo latou faʻaauau.O lo'o gaosia i le fa'aogaina o faiga ma mea e fa'aoga ai le si'osi'omaga, latou te ofoina atu se isi mea e sili atu ona lanu meamata i puipui maamora masani.O le mea lea e avea ai i latou ma se filifiliga manaia mo tagata e ona fale ma pisinisi.

acdv (1)

I le lalolagi i aso nei, o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo fofo faʻataʻitaʻiga gafataulimaina ma lelei, ma o nei papa maamora UV e fetaui ma manaʻoga uma.Pe o oe o se tagata e ona le fale o lo'o va'ava'ai e fa'afou lou avanoa e nofo ai po'o se fa'ailoga totonu o lo'o su'e mea fou, o nei laupepa maamora PVC iila maualuga o se su'ega ta'aloga.

O avanoa i lenei filifiliga fou teuteu puipui puipui e le gata ona e ofoina atu le tele o talosaga mo nofoaga nofomau ma pisinisi.O le mafai ona fatuina se foliga maualuga i se tau taugofie, faʻatasi ai ma le faʻaogaina ma le faigofie o le faʻapipiʻiina, ia avea ma mea e tatau ona i ai mo soʻo se poloketi mamanu.


Taimi meli: Ian-08-2024